Aircocheck in Grootebroek

De installatie van de airco in uw auto heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Het aircosysteem verliest tot 10% aan koudemiddel per jaar. Let op dat er niet te weinig koudemiddel ontstaat in uw aircosysteem, dit voorkomt slijtage. Een achterstallig onderhouden airco kan flink in de kosten lopen, tot wel 500 euro of meer. Een airco die goed werkt is niet alleen comfortabel, maar draagt ook bij aan een veilige deelname aan het verkeer. Wanneer u niet snel genoeg kan reageren door een belemmering van het doorzicht van uw ruit dan kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Ook de luchtkwaliteit die je inademt is bepalend voor uw gezondheid. Met een frisse airco hoef je je hier geen zorgen over te maken. 

Vakgarage Wester Bv zorgt er voor dat uw airco in uitstekende conditie blijft. 

Aircocheck_1c.jpg

Om schade en dure reparatie te voorkomen kan u gebruik maken van de service van Vakgarage Wester Bv om een gratis check uit te laten voeren. Onze professionals controleren gratis uw airco wanneer u uw onderhoud of APK tegelijk laat uitvoeren! U kan de aircocheck ook los laten uitvoeren voor slechts € 8,95. Bel gerust met 0228-511217.

Met Airco Reiniging & Refresh gaan wij de bacteriën, gisten en schimmels tegen die verborgen zitten in uw aircosysteem. Vakgarage Wester Bv zorgt voor een frisse geur.  

Met de Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen en gerecycled*, volgens officiële STEK-eisen. Bovendien wordt uw airco gereinigd. Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes. 

*Prijzen en recycling op basis van koudemiddel R134a.

Zou u meer informatie willen dan mag u langskomen bij Zesstedenweg 23 in Grootebroek. U mag ook mailen of bellen naar info@vakgaragewester.nl en 0228-511217

 

Maak nu een afspraak!